Většina doporučení na kombinování vína s jídlem jsou až přehnaně striktní. Ale skutečnost je, že jíme, co nám zachutná. A my se s Vámi podělíme o to, co chutná k našim vínům nám.
Toto bílé víno a mořské ryby sdílejí jemnou chuť. Tudíž při spojení tohoto suchého vína získají ryby lepší a výraznější chuť a prosté jídlo se tak může změnit v kulinářský zážitek.
Otázku, jestli k sýru raději červené nebo bílé víno, vyřešíme jednoduchou odpovědí. Růžové! To se totiž díky kyselosti bílého vína a chuti po ovoci červeného vína hodí skoro ke každému druhu sýru.
Suchý Riesling k ostrým pokrumům nezní na první dojem nějak úžasně. Ale když si uvědomíme, co s vínem udělá ostrá chuť jídla, nejde odolat! Protože čím pikantnější jídlo, tím víc nám připadá chuť vína do sladka.
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.