Perfektní souhra vína a jídla

Souhra vína a jídla

Většina doporučení na kombinování vína s jídlem jsou až přehnaně striktní. Ale skutečnost je, že jíme, co nám zachutná. A my se s Vámi podělíme o to, co chutná k našim vínům nám.

 
Chci si procházet celý sortiment vína
 

 

Pinot Gris s lehkými pokrmy z mořských ryb

Toto bílé víno a mořské ryby sdílejí jemnou chuť. Tudíž při spojení tohoto suchého vína získají ryby lepší a výraznější chuť a prosté jídlo se tak může změnit v kulinářský zážitek.

Coeur de Rouet Rosé u sytých sýrových jídel

Otázku, jestli k sýru raději červené nebo bílé víno, vyřešíme jednoduchou odpovědí. Růžové! To se totiž díky kyselosti bílého vína a chuti po ovoci červeného vína hodí skoro ke každému druhu sýru.


Alsaský Riesling k ostrým chutím asijské kuchyně

Suchý Riesling k ostrým pokrumům nezní na první dojem nějak úžasně. Ale když si uvědomíme, co s vínem udělá ostrá chuť jídla, nejde odolat! Protože čím pikantnější jídlo, tím víc nám připadá chuť vína do sladka.

Dejte nám na Facebooku vědět, jak Vám chutnalo!

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné