Nealkoholická bio vína - šetrná k přírodě i vašemu tělu

Vína s nulovým obsahem alkoholu jsou odpovědí na vyvíjející se moderní svět, ve kterém se čím dál více dbá na zdraví a kde má alkohol čím dál méně místa. Nealkoholická vína v prémiové bio kvalitě jsou pak vhodná nejen pro sportovce nebo těhotné ženy, ale prospívají také životnímu prostředí.

4444

Hrozny pro bio nealko vína pěstují farmáři poctivě jako za starých časů, tedy naprosto organicky. Nepoužívají žádné pesticidy či hnojiva a také zpracování zralých hroznů je zcela čisté - nepřidává se do nich žádný cukr ani jiné běžně přidávané látky. Bio víno je charakteristické rovněž minimálním obsahem sulfidů, které při výrobě vína nezbytně vznikají, ale ve větším množství nejsou pro lidské tělo prospěšné.

Svěží chuť bez kompromisů

Rozdíl v chuti výsledného produktu je v porovnání s neorganickými víny znatelný. Nealkoholická bio vína jsou lehká, chutnají čistě a svěže a jejich ovocná vůně se otevírá pomaleji. I z toho důvodu vydrží déle otevřená bez toho, aby ztrácela na kvalitě. Je pak už jen na vás, zda si vyberete šumivé či tiché nealko víno.

Nealko víno, stále víno

Prémiová nealkoholická vína, jako jsou například Vina'0 Chardonnay a Vina'0 Merlot, nabízí chuť skutečných odrůd vín, která si můžete dát naprosto bez výčitek. Nejde o žádnou náhražku vyrobenou z moštu - získávají se z klasického vína, z něhož se šetrným procesem dealkoholizace oddělí akohol tak, aby byla zachována charakteristika původního vína. Můžete si tak vychutnat svou oblíbenou odrůdu Chardonnay, Merlot, Le Classic Pétillant nebo růžové Le Rosé s 0,0 % alkoholu.

11

Zážitek bez kocoviny

Bio nealko vína jsou skvělou alternativou například pro ty, kteří nechtějí nebo nesmí pít alkohol. Na oslavě nebo při setkání s přáteli tak už nemusíte být jen o vodě či nezdravých limonádách, ale můžete si vychutnat kvalitní víno bez toho, abyste se druhý den ráno proklínali. Organická nealkoholická vína jsou navíc díky nízkému obsahu kalorií vhodná i například pro sportovce, těhotné ženy, řidiče, nebo jako zdravá ovocná snídaně. 

761_bioset

VÍNA-3