ALCOHOL KILLER V TOM NENÍ SÁM, JE S NÍM CELÁ KILLEŘÍ RODINA

Narodil se v přírodě, městským životem se ale neprotlouká sám v boji proti kocovině. I Alcohol Killer má pár příbuzných, na který se může spolehnout. Všichni v sobě mají maximálně kvalitní přírodní základ, i tak je ale každej z nich jinej a každej má svůj vlastní úkol. Seznamte se… 

 

RŮŽOVEJ – BODY FAT KILLER

Zkombinovali jsme expertizu specialistů z oblasti diabetologie, farmakologie a biotechnologie. Výsledkem je do puntíku přírodní drink, který podporuje změnu životního stylu a cestu vedoucí k redukci váhy. Bez kofeinu, taurinu, barviv, příchutí a stabilizátorů. Přirozeně, s celou řadou extraktů (ananas, grapefruit, hlíva ústřičná, jablečný ocet), vitaminů (B5, B3, B6, B12, C) a speciální rozpustnou vlákninou z čekanky pro správnou funkci trávicího systému.

 

ČERNEJ – BAD SEX KILLER

Jedinečná kombinace vitaminů (B1, B3, B6, C) a extraktů afrodiziak i antioxidantů (acerola, guarana, granátové jablko, černý rybíz), které přispívají k podpoře kardiovaskulárního systému a správného prokrvování. Bad Sex Killer podporuje libido, sexuální uspokojení i výdrž.

 

FIALOVEJ – STRESS KILLER 

Uklidňující synergie vitaminů (B1, B3, B6) a těch správných extraktů (čekanka, meduňka, citron, hlíva ústřičná) má prokazatelný relaxační efekt. Stačí si jen přičichnout k bylinkové vůni, napít se a jste na svý vlastní pohodový vlně.

 

Každý z nich je jiný, všichni ale vycházejí z prvotřídní kvality rakouské alpské vody. Všichni navíc dostaly od rodičů – profesionálních potravinářských chemiků, tu nejlepší péči. Veškeré v nich obsažené enzymy, aminokyseliny, vlákniny, flavonoidy a bylinné výtažky jsou v bio kvalitě a jsou biologicky aktivní. Navíc jsou nakombinovány přesně tak, aby maximálně účinkovaly.

 

Jako první do Čech přichází na zkušenou Body Fat Killer, který už teď najdete na e-shopu zakilluj.cz. Tak ho pořádně přivítejte, ozkoušejte a dejte nám vědět. Zbytek rodiny se ohlásí co nevidět.