3 TIPY, JAK VYZRÁT NA NOVOROČNÍ DETOX

1. ROZUM DO HRSTI, ŽALUDEK ZPÁTKY DO HRY

Začněte tím, že si vzpomenete, jak vypadal váš prosinec – jídlo za běhu, večírky a ládování se, spíš než šetření a vybírání. Vlastně stačí, když vám tenhle obrázek zůstane v mysli a jen ho převrátíte na ruby. Lepší se zamyslet, jestli máte ještě hlad a chuť, než jet na setrvačnost. Lepší trochu nechat (i když plýtvat se nemá) a rozložit si příjem během dne na víc etap. Ale bacha na extrémy! Hladovka je druhý největší strašák novoročních předsevzetí. Chyba! Následuje zpomalení metabolismu a ukládání na horší časy, včetně zásob tukových. Tělu svědčí pravidelnost a rozumný porce, a jedině tak se správnej detox rozjede!

 

A kdy už jsme u množství, nemůžeme zapomenout ani na kvalitu. Ruku na srdce – před Vánoci a během svátku málokdo myslí na to, co přesně v jídlu je. Éčka tak často frčí, jak na běžícím páse. Asi není třeba vysvětlovat, že konzervanty a chemická aditiva se s odlehčením orgánům a celému organismu neslučují. Nemusíte hned naskakovat na raw a eco vlnu, stačí, když budete myslet na přirozenou, průmyslově neprocesovanou stravu, která vám dá makroživiny (bílkoviny, cukry a tuky) i mikroživiny (vitamíny, minerály, antioxidanty a enzymy). Zelenina a ovoce jsou základ, o tom žádná. Budete se ale divit, i v plechu nebo ve skle jde najít přirozený složení, který váš organismus podpoří, ne zdrchá. 100% přírodní složení drinku Alcohol Killer patří mezi ně – umí podpořit funkci jater a přispět tak k detoxikaci. A to se od drinku po novym roce obzvlášť hodí.

 

2. POHYYYYB

Nebudeme kázat teror, ani vám dělat trenéry. Jen připomeneme, že pohyb se rovná rozproudění krevního objemu a lymfy, podmínky č.1 pro detoxikaci. Okysličí se nejen trávicí trakt, ale i játra a ledviny, což jsou při očistě hlavní motory. Pusťte se do kardia, ale myslete i na zpomalení a klid pro hlavu. Jóga není jen válení na karimatce k smíchu, garantujeme – a to jsme předtím měli podobnou představu. Tak tři, dva, jedna …do toho! A do tašky na cvičení si přibalte i jednu plechovku Alcohol Killeru. V kombinaci s okysličením dostane váš organismus jasnej signál, že se jde do detoxu.

 

Jak vyzrát na detox

  

3. PIJTE, PIJTE

A teď nemyslíme rum. Bez tekutin toho moc nezmůžeme – zpomalí se metabolické procesy i funkce orgánů. Očista bez tekutého přísunu jednoduše nemá palivo. Čistá voda je samozřejmě nutný základ. Pak jsou tu ale i drinky, který dodají tekutiny a zároveň i vitaminy, včetně mocnýho B3 niacinu, a dalších supersložek (carbohydráty, betaglukany), co pomahájí organismu bojovat s nedostatkem energie, únavou, a zlepšit fungování nervové soustavy a mozku.

 

Tak co? Jste ready to letos zvládnout? Alcohol Killer je připravenej vám pomoct zatočit nejen s kocovinou, ale i zbavit se toxinů.